Нестационарный общепит

Поиск работы, зарплаты, открытие фирм, законы

Сообщение Yulya » Чт авг 03, 2017 16:05

Всем добрый день :hello:
Может кто-нибудь владеет и поделится информацией. Какими нормами регулируется нестационарная точка общепита (типа фудтрака, мобильной кофейни, фрешбара)? И вообще такое понятие есть в законодательстве? или выполняй все требования как к обычной кафешке и вари кофе хоть в коробке из-под холодильника.
Ссылок на закон будет достаточно.

Буду очень признательна за помощь.
Yulya
 
Сообщения: 40
Зарегистрирован: Пт окт 09, 2015 5:39

Сообщение Vanek » Чт авг 03, 2017 19:09

https://podnikam.webnoviny.sk/co-potreb ... ny-predaj/

178/1998 Z. z. - Zákon o podmienkach predaja výrobkov a poskytovania služieb na trhových miestach
355/2007 Z. z. - Zákon o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia
103/2015 Z. z. - Úplné znenie zákona o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia
102/2014 Z. z. - Zákon o ochrane spotrebiteľa pri predaji tovaru na diaľku alebo mimo prevádzkových priestorov
425/2012 Z. z. - Vyhláška o produktoch rybolovu a výrobkoch z nich
359/2011 Z. z. - Nariadenie vlády o požiadavkách na potravinárske prevádzkarne
360/2011 Z. z. - Nariadenie vlády o hygienických požiadavkách na predaj a dodávanie mlieka
530/2011 Z. z. - Zákon o spotrebnej dani z alkoholických nápojov
527/2007 Z. z. - Vyhláška o podrobnostiach o požiadavkách na zariadenia pre deti a mládež
538/2005 Z. z. - Zákon o prírodných liečivých vodách, kúpeľoch a prírodných minerálnych vodách
455/1991 Zb. - Živnostenský zákon
Vanek
 
Сообщения: 3906
Зарегистрирован: Пн май 20, 2013 17:27
Откуда: Bratislava


Вернуться в Работа в Словакии, предпринимательство



Кто сейчас на конференции

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 8